Inundaţii în mai multe sate din Franţa

O femeie de circa 50 de ani a fost spitalizată în stare "foarte gravă" joi seara, la Cambrai, în nordul Franţei, victimă a inundaţiilor produse în mai multe sate din regiune, în urma ploilor torenţiale.

103 afișări
Imaginea articolului Inundaţii în mai multe sate din Franţa

Inundaţii în mai multe sate din Franţa

Victima, angajată a primăriei din Villers-Plouich, un sat cu 320 de locuitori afectat în mod deosebit de intemperii, a rămas blocată sub apă în urma prăbuşirii unui zid, a precizat prefectura, fără alte precizări.

Iniţial, echipele de intervenţie au menţionat că o persoană s-a înecat.

Ea a fost internată la reanimare, la serviciul de urgenţă al spitalului din Cambrai, şi ar urma să fie transferată la Lille, a declarat o sursă medicală.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici