Învestirea Guvernului Orban, lăudată de Donald Trump: Este un exemplu de leadership în circumstanţe exigente

  • •Statele Unite laudă învestirea Guvernului Orban
  • •Partidele politice au dat un exemplu de leadership în circumstanţe exigente, a spus ambasadorul Adrian Zuckerman
  • •Ambasadorul SUA la Bucureşti a anunţat că SUA vor sprijini România la fiecare pas
10289 afișări
Imaginea articolului Învestirea Guvernului Orban, lăudată de Donald Trump: Este un exemplu de leadership în circumstanţe exigente

Învestirea Guvernului Orban, lăudată de Donald Trump: Este un exemplu de leadership în circumstanţe exigente

Donald Trump a lăudat, prin ambasadorul american la Bucureşti, decizia partidelor politice de a confirma un nou Guvern, care va putea lua măsuri pentru stoparea răspândirii coronavirusului. Adrian Zuckerman a explicat că, astfel, politicienii „au pus siguranţa României şi a poporului său mai presus de apartenenţa politică” şi „au dat un exemplu de leadership în circumstanţe exigente”.

“În numele preşedintelui Trump doresc să exprim aprecierea mea profundă pentru faptul că românii s-au unit în acest moment de criză pentru a răspunde la o problemă de magnitudine globală. (...) Este nevoie de măsuri rapide şi drastice, aplicate de un guvern stabil şi concentrat asupra problemei, pentru a opri răspândirea bolii COVID-19. Sunt în joc sănătatea, siguranţa şi bunăstarea poporului român şi a lumii. (…) România a demonstrat încă o dată că este pregătită pentru măreţie”, a declarat Zuckerman într-un comunicat de presă.

Şeful misiunii diplomatice americane a adăugat că “românii nu au prieten mai bun decât Statele Unite ale Americii, care vor sprijini România la fiecare pas”.

Sursă foto: Profimedia

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici