Irak: Fetiţă de opt ani, implicată într-un atentat sinucigaş

O fetiţă în vârstă de opt ani, având asupra sa o centură de explozibil, a fost implicată într-un atentat sinucigaş în Irak, soldat cu moartea unui căpitan al armatei irakiene.

9 afișări
Imaginea articolului Irak: Fetiţă de opt ani, implicată într-un atentat sinucigaş

Irak: Fetiţă de opt ani, implicată într-un atentat sinucigaş (Imagine: Mediafax Foto)

Bomba a fost detonată cu ajutorul unei telecomenzi, rănind patru soldaţi, şi provocând moartea altuia, a anunţat un purtător de cuvânt al armatei irakiene, relatează Sky News.

Autorităţile locale au închis circulaţia în zonă, iar soldaţii americani au demarat operaţiunile de identificare a vinovaţilor.

Soldaţii americani nu au confirmat că fata ar fi fost implicată în atac.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici