Israelul a atac pentru prima dată casa liderul Hamas. Deşi conduce facţiunea din Făşia Gaz, Ismail Haniyeh trăieşte în lux în Qatar

O dronă israeliană a tras o rachetă asupra casei din Gaza a şefului Hamas, Ismail Haniyeh, care se află în prezent în afara regiunii, relatează agenţia de presă Reuters, citând postul de radio Al-Aqsa al Hamas.

1897 afișări
Imaginea articolului Israelul a atac pentru prima dată casa liderul Hamas. Deşi conduce facţiunea din Făşia Gaz, Ismail Haniyeh trăieşte în lux în Qatar

Israelul a atac pentru prima dată casa liderul Hamas. Ismail Haniyeh nu a mai călcat în Gaza din 2019

Nu a fost clar dacă era cineva în casă în momentul în care aceasta ar fi fost lovită. Haniyeh, şeful politic al Hamas, se află în afara Fâşiei Gaza din 2019, locuind când în Turcia când în Qatar.

În actualizare

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici