Iulia Timochenko va candida la alegerile prezidenţiale din Ucraina

Fostul prim-ministru ucrainean Iulia Timochenko a anunţat marţi că va candida la alegerile prezidenţiale din data de 31 martie, având o cotă de popularitate mai mare decât Petro Poroşenko, actualul preşedinte, relatează publicaţia Le Figaro.

323 afișări
Imaginea articolului Iulia Timochenko va candida la alegerile prezidenţiale din Ucraina

Iulia Timochenko va candida la alegerile prezidenţiale din Ucraina

„Voi candida la preşedinţie. Astăzi intrăm într-o nouă eră a succesului, fericirii şi prosperităţii. Începem să mergem înainte, spre momentul de măreţie al Ucrainei”, a declarat Timochenko în cadrul unei întâlniri de partid.

Aceasta a recunoscut că a făcut „anumite greşeli în trecut”, şi a anunţat că „poate uneori nu are dreptate, dar este un candidat sincer”.

Anunţul Iuliei Timochenko a fost primit cu încredere de cetăţenii Ucrainei. Conform unui sondaj preliminar, popularitatea acesteia este mai mare decât a actualului preşedinte, Petro Poroşenko.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici