Jaf armat la cel mai mare turneu de poker din Germania - VIDEO

Persoane înarmate au pătruns, sâmbătă, într-un hotel din Berlin unde se desfăşoară cel mai mare turneu de poker din Germania şi, conform presei locale, au furat circa 800.000 de euro, reprezentând mizele de pe mesele de joc.

263 afișări
Imaginea articolului Jaf armat la cel mai mare turneu de poker din Germania - VIDEO

Jaf armat la cel mai mare turneu de poker din Germania

"Mai multe persoane mascate şi înarmate au intrat în hotelul Grand Hyatt şi au plecat cu prada", a afirmat purtătorul de cuvânt al poliţiei din Munchen, fără a preciza suma furată.

Atacatorii au ameninţat personalul de securitate al turneului şi au cerut banii, a declarat purtătorul de cuvânt, adăugând că "mai mulţi participanţi la turneu au fost uşor răniţi, iar incidentul a provocat panică".

Conform site-lui cotidianului Berliner Tageszeitung, grupul de şase persoane înarmate cu puşti Kalaşnikov şi cu grenade a furat 800.000 de euro, reprezentând mizele jucătorilor. Patru dintre atacatori au pătruns în hotelul aflat în centrul capitalei germane, în timp ce alţi doi au rămas de pază la intrare.

După atac, toţi şase au plecat în direcţia unui mare centru comercial aflat în Potsdamer Platz, important obiectiv turistic al capitalei germane.

Video Stirileprotv.ro

Poliţia germană nu are nici o pistă concretă

"Nu avem nici o pistă concretă", a declarat duminică Guido Busch, purtător de cuvânt al poliţiei din Berlin, potrivit AFP.

"Trebuie să analizăm astăzi mărturiile obţinute ieri şi poate să interogăm şi alţi martori", a adăugat el, fără a preciza suma furată sâmbătă de cei patru agresori înarmaţi şi mascaţi care au pătruns în hotelul Grand Hyatt şi au reuşit să plece cu caseta unde erau depuse sumele de înscriere la turneu.

Conform estimărilor publicate de presa germană, ei au reuşit să fure între 250.000 şi 800.000 de euro.

Un membru al serviciului de securitate a reuşit să-l reţină, pentru scurt timp, pe unul dintre membrii bandei, însă a fost atacat de însoţitorii acestuia şi a fost uşor rănit, a precizat poliţia germană.

În cursul confruntării, "agresorii au pierdut un sac care conţinea o mare parte a prăzii", după care au fugit în direcţia unui mare centru comercial din apropiere.

Turneul, la care au participat, timp de cinci zile, 945 de jucători, este primul organizat la Berlin în cadrul unei serii de întâlniri ale Turneului european de poker şi este cel mai important turneu de poker organizat în Germania. Învingătorul din finala de duminică va obţine un premiu de un milion de euro.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici