Jamaica: Autorul luării de ostatici a fost arestat

Bărbatul înarmat care mai ţinea ostatici şase membri ai echipajului unui avion, în Jamaica, a fost arestat de forţele de ordine, a declarat luni ministrul jamaican al Informaţiilor, Daryl Vaz.

22 afișări
Imaginea articolului Jamaica: Autorul luării de ostatici a fost arestat

Luare de ostatici pe un aeroport din Jamaica

"Poliţia a reuşit să îl aresteze pe bărbatul înarmat fără ca vreo persoană să fie rănită. Cei şase membri ai echipajului au ieşit din avion, iar bărbatul a fost plasat în arest", a declarat Vaz.

Bărbatul urcase la bordul avionului CanJet, în timpul unei escale pe aeroportul internaţional Sangster din Montego Bay.

Poţi pasagerii avionului care tocmai aterizase pe aeroportul internaţional Sangster din Montego Bay sunt teferi şi au fost duşi la hotel , au precizat oficiali jamaicani.

Potrivit AFP, cursa charter 918 a CanJet, operată de Transat Tours Canada, plecase din Halifax, Canada, şi avea ca destinaţie Cuba.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici