Jean-Claude Juncker este "preocupat" de starea economiei Italiei: Unii miniştri italieni sunt "mincinoşi"

Jean-Claude Juncker, preşedintele Comisiei Europene, s-a declarat "preocupat" de starea economiei Italiei şi i-a catalogat drept "mincinoşi" pe unii miniştri italieni deoarece nu le spun cetăţenilor că Uniunea Europeană a acordat ţării 130 de miliarde de euro în ultimii ani.

1468 afișări
Imaginea articolului Jean-Claude Juncker este "preocupat" de starea economiei Italiei: Unii miniştri italieni sunt "mincinoşi"

Jean-Claude Juncker este "preocupat" de starea economiei Italiei: Unii miniştri italieni sunt "mincinoşi"

Jean-Claude Juncker s-a întâlnit marţi, la Roma, cu premierul Italiei, Giuseppe Conte, cu care a discutat despre starea economiei italiene şi despre teme europene.

"Între noi şi Italia este o dragoste mare şi menţinem contactele", a declarat Jean-Claude Juncker, cerând însă Guvernului Giuseppe Conte să "menţină activă creşterea economică". "Sunt uşor preocupat de faptul că economia italiană continuă să fie în regres şi vreau ca autorităţile italiene să depună eforturi pentru a menţine creşterea economică", a precizat Juncker la finalul întrevederii de la Palatul Chigi (sediul Guvernului Italiei).

Uniunea Europeană a criticat frecvent Italia din cauza deficitului bugetar, iar Guvernul de la Roma, format din reprezentanţi ai partidelor Liga Nordului şi Mişcarea Cinci Stele, a denunţat lipsa de asistenţă din partea statelor UE în criza imigraţiei.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici