Jeff Sessions, secretarul american al Justiţiei, după ce a fost des criticat de Trump: Voi rămâne în funcţie atât timp cât preşedintele SUA doreşte

Jeff Sessions, secretarul american al Justiţiei, afirmă că intenţionează să rămână în funcţie atât timp cât acest lucru este dorit de preşedintele Statelor Unite, Donald Trump. Declaraţia vine în contextul în care a fost criticat în mod repetat de liderul de la Casa Albă.

220 afișări
Imaginea articolului Jeff Sessions, secretarul american al Justiţiei, după ce a fost des criticat de Trump: Voi rămâne în funcţie atât timp cât preşedintele SUA doreşte

Jeff Sessions, secretarul american al Justiţiei, după ce a fost des criticat de Trump: Voi rămâne în funcţie atât timp cât preşedintele SUA doreşte

Oficialul american a declarat pentru The Associated Press că împărtăşeşte cu Trump o "armonie de valori şi credinţe" şi intenţionează să continue să lupte pentru agenda preşedintelui "pentru atât timp cât consideră adecvat acest lucru".

"Dacă vrea să facă o schimbare, are tot dreptul", a declarat secretarul Justiţiei, adăugând că "sunt la dispoziţia preşedintelui. Am înţeles asta din ziua în care am preluat funcţia".

"Am mare încredere că înţeleg de ceea ce este nevoie la Departamentul de Justiţie şi ce vrea preşedintele Trump. Împărtăşesc agenda sa", a continuat oficialul.

În ultima săptămână, Sessions a fost în repetate rânduri ţinta criticilor lui Trump, preşedintele Statelor Unite. Într-un interviu acordat cotidianului The New York Times, liderul de la Casa Albă a catalogat decizia lui Sessions de a se recuza drept "foarte nedreaptă faţă de preşedinte", adăugând că această acţiune a dus la desemnarea unui procuror special care să coordoneze anchetele pe această temă.

Ulterior, Trump i-a reproşat secretarului Justiţiei, Jeff Sessions, că nu l-a înlocuit pe directorul adjunct al FBI, pe care l-a acuzat din nou că ar fi primit 700.000 de dolari de la fostul candidat democrat la preşedinţie Hillary Clinton.

 

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici