Josep Borrell, Înaltul reprezentant UE pentru Afaceri Externe, este în autoizolare

  • Josep Borrell, Înaltul reprezentant UE pentru Afaceri Externe, este în autoizolare
  • De asemenea, Janez Lenaric, comisarul UE pentru Gestionarea Crizelor, este în autoizolare
  • Cei doi oficiali UE au intrat în contact cu persoane care au coronavirus
96 afișări
Imaginea articolului Josep Borrell, Înaltul reprezentant UE pentru Afaceri Externe, este în autoizolare

Josep Borrell, Înaltul reprezentant UE pentru Afaceri Externe, este în autoizolare

Josep Borrell, Înaltul reprezentant al Uniunii Europene pentru Afaceri Externe şi Politici de Securitate, şi Janez Lenarcic, comisarul european pentru Gestionarea Crizelor, au intrat în autoizolare după contacte cu o persoană bolnavă de Covid-19, informează site-ul Politico.eu.

"Am fost informat în această după-amiază că un membru al delegaţiei care a călătorit cu mine şi cu Janez Lenarcic săptămâna trecută în Etiopia este diagnosticat cu Sars-CoV-2. Am avut rezultat negativ la revenirea din deplasare, duminică. Intru în autoizolare, în conformitate cu normele în vigoare, şi aştept al doilea test", a declarat Josep Borrell.

La rândul său, Janez Lenaric a anunţat că un membru al echipei sale a fost depistat ca fiind pozitiv la testul de coronavirus, astfel că trebuie să intre în autoizolare.

Comisia Europeană a anunţat că va înăspri regulile, pentru a evita intrarea oficialilor de rang înalt în contact cu persoane potenţial contagioase.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici