Biden are un avans de cel puţin 10% în preferinţele electorale faţă de Donald Trump

  • Sondaj: Joseph Biden are un avans cuprins între 10% şi 15% în preferinţele electorale în raport cu Donald Trump
  • Politicile preşedintelui Donald Trump sunt percepute favorabil de 39% dintre cetăţenii americani
  • Sondajul a fost efectuat la comanda postului ABC News şi a cotidianului The Washington Post în perioada 12-15 iulie
2038 afișări
Imaginea articolului  Biden are un avans de cel puţin 10% în preferinţele electorale faţă de Donald Trump

Joseph Biden FOTO Hepta

Fostul vicepreşedinte american Joseph Biden, potenţialul candidat al Partidului Democrat în scrutinul prezidenţial din SUA, are un avans cuprins între 10% şi 15% faţă de Donald Trump în preferinţele electorale, potrivit unui sondaj difuzat de postul ABC News şi de cotidianul The Washington Post.
 
Joe Biden conduce în preferinţele electorale cu un raport de voturi de 55% la 40% în rândul alegătorilor înregistraţi. În cazul alegătorilor probabili, Joseph Biden este creditat cu 54%, iar Donald Trump cu 44%.
 
Politicile preşedintelui Donald Trump, un politician republican, sunt percepute favorabil de 39% din cetăţenii americani, însă 57% contestă măsurile actualei Administraţii de la Washington.
 
Sondajul de opinie a fost efectuat de Institutul Langer Research Associates, la cererea postului ABC News şi a cotidianului The Washington Post, în perioada 12-15 iulie, pe un eşantion reprezentativ de 845 de persoane. Marja de eroare este de plus/minus 3,5%. 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici