Kremlinul nu va spune cu ce vaccin va fi imunizat Vladimir Putin împotriva coronavirusului

  • Kremlinul a declarat marţi că a decis să nu spună numele vaccinului cu care va fi imunizat Vladimir Putin.
  • Putin va primi unul dintre vaccinurile produse în Rusia.
405 afișări
Imaginea articolului Kremlinul nu va spune cu ce vaccin va fi imunizat Vladimir Putin împotriva coronavirusului

Kremlinul nu va spune cu ce vaccin va fi imunizat Vladimir Putin împotriva coronavirusului

Kremlinul a declarat marţi că a decis în mod deliberat să nu dezvăluie numele vaccinului rusesc care urmează să-i fie administrat marţi preşedintelui Vladimir Putin, relatează Reuters.

"Nu spunem în mod deliberat ce doză va primi preşedintele, toate cele trei vaccinuri din Rusia sunt fiabile şi eficiente", a declarat purtătorului de cuvânt al Kremlinului Dmitri Peskov.

El a spus că Putin, care şi-a anunţat luni intenţia de a se vaccina, o va face seara şi va primi unul dintre cele trei vaccinuri produse în Rusia.

Peskov a declarat că Putin a făcut deja multe pentru a promova vaccinurile fabricate în Rusia, dintre care cel mai faimos este Sputnik V. Moscova a aprobat de urgenţă altor două vaccinuri interne, EpiVacCorona şi CoviVac.

Peskov a spus că lui Putin nu i-a plăcut ideea de a fi vaccinat în faţa camerelor de luat vederi.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
putin,
vaccin,
rusia

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici