Liderul unui cartel de droguri din Mexic a fost ucis - VIDEO

Arturo Beltran Leyva, liderul unuia dintre marile carteluri de droguri din Mexic, a fost ucis, împreună cu patru asociaţi, într-o confruntare cu armata, anunţă surse oficiale mexicane.

105 afișări
Imaginea articolului Liderul unui cartel de droguri din Mexic a fost ucis - VIDEO

Liderul unui cartel de droguri din Mexic a fost ucis

Beltran Leyva a fost ucis în confruntările intense între presupuşi membri ai grupării din care face parte şi militari mexicani, în zona Cuernavaca, situată în apropiere de Ciudad de Mexico.

Patru asociaţi ai lui Leyva au fost, de asemenea, ucişi în confruntări, unul omorându-se când a fost înconjurat de armată. Trei militari au fost răniţi în explozia unei grenade.

Cartelul fraţilor Beltran Leyva s-a constituit după destrămarea clanului Sinaloa, condus de Joaquin Chapo Guzman, evadat în 2001 şi aflat în topul miliardarilor alcătuit de revista Forbes.

Alfredo Beltran Leyva, fratele lui Arturo, a fost arestat în ianuarie 2008.


Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici