Linia 614 va funcţiona de luni pe un traseu prelungit

Linia navetă 614 va funcţiona pe un traseu prelungit, între terminalele Granitul şi Stadionul Naţional, începând de luni, pe perioada executării lucrărilor de pe Şoseaua Pantelimon, informează Regia Autonomă de Transport Bucureşti (RATB).

163 afișări
Imaginea articolului Linia 614 va funcţiona de luni pe un traseu prelungit

Linia 614 va funcţiona de luni pe un traseu prelungit (Imagine: Andrei Moise/Mediafax Foto)

Pentru îmbunătăţirea condiţiilor de transport în perioada executării lucrărilor de pe Şoseaua Pantelimon, linia navetă 614 va funcţiona pe un traseu prelungit, între terminalele Granitul şi Stadionul Naţional, asigurându-se astfel legături cu liniile 335, 330, 14, precum şi cu liniile de troleibuze 86 şi 90.

Autobuzele vor circula pe Şoseaua Pantelimon, unde vor opri în staţiile liniilor 104 şi 655, şi pe Bulevardul Pierre de Coubertin, cu oprire în staţiile liniilor 86, 90 şi 104.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici