Locuitorii unei suburbii din Sydney, în căutarea a doi pitoni de companie care ar fi fost abandonaţi de un fost iubit într-un "acces de furie"

Locuitorii din suburbiile estice ale oraşului Sydney cercetează străzile pentru a salva doi pitoni de companie care ar fi fost abandonaţi într-un "acces de furie" de către un fost iubit.

239 afișări
Imaginea articolului Locuitorii unei suburbii din Sydney, în căutarea a doi pitoni de companie care ar fi fost abandonaţi de un fost iubit într-un "acces de furie"

Locuitorii unei suburbii din Sydney, în căutarea a doi pitoni de companie care ar fi fost abandonaţi de un fost iubit într-un "acces de furie"

Şerpii de 2,5 metri, numiţi Bagel şi Mango, ar fi fost aruncaţi pe o stradă principală din Coogee în urmă cu câteva zile şi de atunci sunt în libertate.
 
Proprietara şerpilor s-a adresat grupurilor locale de pe Facebook oferind o recompensă pentru iubitele ei animale de companie, despre care a spus că sunt îmblânzite şi că reprezintă o ameninţare doar pentru animale de mărimea unui şobolan mare, relatează The Guardian.
 
"Fostul meu iubit a făcut o criză de furie când m-am despărţit de el şi mi-a aruncat adorabilii mei pitoni de companie crescuţi de mine, într-un acces de furie", a scris ea.
 
"I-a aruncat pe Mount Street, Coogee, şerpii sunt domesticiţi şi nu vor supravieţui în sălbăticie. Sunt foarte îbgrijorată pentru siguranţa lor, aşa că vă rog dacă cineva i-a văzut să mă anunţe".
 
Femeia a scris că şerpii au o lungime de aproximativ 2,5 metri, că sunt "destul de simpatici şi nu muşcă".
 
"Cel maro se numeşte Bagel, iar cel albinos se numeşte Mango", a scris ea.
 
Locuitorii din zonă au oferit piste, mai multe persoane confirmând că Mango a fost văzut sâmbătă într-un tufiş de pe Mount Street.
 
Alţi locuitori şi-au exprimat o doză sănătoasă de îngrijorare cu privire la riscul pe care şerpii îl pot reprezenta pentru comunitate, inclusiv o femeie care are un "câine mic în curte".
 
Poliţia din New South Wales a precizat că nu a primit niciun raport legat de acest incident.
 
Sean Cade, un specialist în mânuirea reptilelor din cadrul Australian Snake Catchers, a declarat că siguranţa şerpilor este mai importantă decât ameninţarea la adresa comunităţii.
 
Pe baza descrierii, Cade a spus că şerpii păreau a fi pitoni Darwin, originari din climatele mai calde din regiunea Kimberley din Australia de Vest şi din capătul superior al Teritoriului de Nord.
 
"Nu ar trebui să fie acolo, în mediul înconjurător, pentru că sunt animale captive, nu supravieţuiesc bine pentru că nu sunt de aici", a spus el.
 
"Temperatura nu este potrivită, nu ştiu cum să găsească hrană, aşa că este o situaţie destul de precară pentru şerpi mai mult decât pentru comunitate".

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici