Macron speră la un nou mandat. Poziţia preşedintelui francez rămâne inflexibilă faţă de persoanele nevaccinate înainte de alegeri

  • Poziţia fără compromisuri a lui Emmanuel Macron faţă de cei nevaccinaţi a atras laude din partea susţinătorilor
  • Cu toate acestea, strategia adoptată pentru combaterea Covid-19 s-ar putea întoarce împotriva sa la alegerile prezidenţiale din Franţa
  • Macron a declarat că îşi doreşte un nou mandat, dar nu şi-a depus încă candidatura
Imaginea articolului Macron speră la un nou mandat. Poziţia preşedintelui francez rămâne inflexibilă faţă de persoanele nevaccinate înainte de alegeri

Sursa foto: MediafaxFoto

Emmanuel Macron şi-a asumat o poziţie fără compromisuri faţă de cei nevaccinaţi în abordarea crizei sanitare din Franţa. Totuşi, deşi a fost lăudat de susţinătorii săi, este posibil ca strategia anti-Covid pe care a impus-o să se întoarcă împotriva sa la alegerile prezidenţiale din Franţa.

Popularitatea lui Macron a scăzut în sondaje, un semn clar că măsurile sale au fost nepopulare printre alegători, relatează FRANCE 24.

„Pentru unii oameni există încă o percepţie foarte puternică, chiar dacă nu este împărtăşită de toată lumea, că avem un preşedinte arogant”, a declarat Emile Leclerc, director de cercetare la firma de sondaje Odoxa.

Macron a declarat că îşi doreşte un nou mandat, dar nu şi-a declarat încă candidatura.

Pe măsură ce criza sănătăţii se atenuează, Macron s-ar putea confrunta cu alte obstacole care-i pot răpi sprijinul alegătorilor: inflaţia sporită, securitatea naţională şi imigraţia revin în prim-plan.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici