Mai multe cartiere ale capitalei Arabiei Saudite au fost inundate în urma ploilor torenţiale - FOTO

Mai multe şcoli şi universităţi din oraşul Riyad au fost închise din cauza inundaţiilor produse în mai multe cartiere ale capitalei Arabiei Saudite.

233 afișări
Imaginea articolului Mai multe cartiere ale capitalei Arabiei Saudite au fost inundate în urma ploilor torenţiale - FOTO

Mai multe cartiere ale capitalei Arabiei Saudite au fost inundate în urma ploilor torenţiale (Imagine: Arhiva Mediafax Foto / AFP)

Ploi abundente, însoţite de furtuni, au avut loc sâmbătă seară în Arabia Saudită, inundând câteva cartiere din Riyad şi provocând întreruperi ale alimentării cu electricitate.

Protecţia civilă a îndemnat locuitorii metropolei să nu se apropie de malurile râurilor şi de tunelurile inundate.

Meteorologii avertizează că noi intemperii sunt aşteptate duminică în Arabia Saudită.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici