Mai multe kilograme de explozibili de la o cazarmă din Elveţia au dispărut

Armata Elveţiei a aflat, în urma unui control de rutină efectuat la o cazarmă din localitatea Aarau, că mai multe kilograme de explozibil au dispărut, potrivit unui comunicat de presă, citat de Le Figaro.

501 afișări
Imaginea articolului Mai multe kilograme de explozibili de la o cazarmă din Elveţia au dispărut

Mai multe kilograme de explozibili de la o cazarmă din Elveţia au dispărut

O anchetă este în curs de desfăşurare.

"Cazurile de acest gen sunt extrem de rare", a declarat pentru agenţia ATS purtătorul de cuvânt al armatei elveţiene. Acesta nu a putut preciza natura explozibililor, nici cantitatea care a fost furată.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici