Mai mulţi retaileri britanici au anunţat că închid magazinele în ziua funeraliilor Reginei

Mai mulţi retaileri din Marea Britanie au decis ca în ziua de 19 septembrie, când vor fi funeraliile Reginei, să ţină magazinele închise, din respect pentru Majestatea Sa, potrivit The Guardian.

330 afișări
Imaginea articolului Mai mulţi retaileri britanici au anunţat că închid magazinele în ziua funeraliilor Reginei

Mai mulţi retaileri britanici au anunţat că închid magazinele în ziua funeraliilor Reginei

Retaileri precum Aldi, John Lewis, Waitrose, Primark şi Homebase îşi vor închide magazinele luni, ziua funeraliilor de stat ale reginei, în timp ce Morrisons a a oprit sonorizarea.

Aldi a declarat că, în semn de respect, cele 970 de magazine din Marea Britanie vor fi închise luni, 19 septembrie, „pentru a permite colegilor noştri din magazine să aducă un omagiu Majestăţii Sale Regina”.

John Lewis a confirmat că îşi va închide toată ziua marile magazine, împreună cu compania sa soră, Waitrose, pentru funeralii.

Supermarketul Sainsbury's s-a alăturat listei. Un purtător de cuvânt a declarat: „Suntem profund întristaţi de decesul Majestăţii Sale Regina Elisabeta a II-a. În onoarea Majestăţii Sale şi pentru ca toţi colegii noştri să-şi poată prezenta omagiile, toate supermarketurile Sainsbury's şi magazinele Argos vor fi închise luni, 19 septembrie. Acest lucru include magazinele alimentare online şi livrarea rapidă Argos. Magazinele noastre de proximitate şi benzinăriile vor fi deschise între orele 17:00-22:00 pentru a le permite clienţilor noştri să îşi ridice articolele esenţiale, în timp ce anumite magazine din centrul Londrei vor fi deschise pentru a-i servi pe cei care participă personal la înmormântare. Le mulţumim clienţilor noştri pentru înţelegere”.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici