Maia Sandu, întâlnire la Bruxelles cu Laura Kövesi: Republica Moldova vrea să colaboreze cu Parchetul European

  • Preşedintele Republicii Moldova, Maia Sandu, s-a întâlnit la Bruxelles cu procurorul şef al Parchetului European, Laura Codruţa Kövesi.
  • Preşedintele moldovean a dezvăluit faptul că vrea să colaboreze cu instituţia europeană pentru a impulsiona reformele din sistemul justiţiei în Republica Moldova.
1851 afișări
Imaginea articolului Maia Sandu, întâlnire la Bruxelles cu Laura Kövesi: Republica Moldova vrea să colaboreze cu Parchetul European

FOTO: Facebook Maia Sandu

Preşedintele Republicii Moldova, Maia Sandu, a anunţat pe Facebook că a avut o întâlnire cu procurorul şef al Parchetului European, Laura Codruţa Kövesi.

Discuţia a avut loc la Bruxelles, iar liderul Republicii Moldova a spus că vrea să colaboreze cu instituţia europeană pentru a impulsiona reformele din sistemul juridic.

„Am avut astăzi, la Bruxelles, o întrevedere cu Laura Codruţa Kövesi, Procuror-şef al Parchetului European. Am discutat despre nevoia de a impulsiona reformele din sistemul justiţiei în Republica Moldova.De asemenea, ne-am manifestat interesul reciproc de a stabili o relaţie de colaborare între Parchetul European şi instituţiile de combatere a corupţiei din Republica Moldova. Este un prim pas pentru a iniţia şi a desfăşura activităţi comune în ceea ce priveşte combaterea contrabandei şi a spălării de bani”, scrie în mesajul postat pe Facebook de Maia Sandu.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici