Mallurile şi staţiile de benzină ungureşti nu vor mai vinde tutun începând din iunie 2014

Vânzarea cu amănuntul de tutun va fi interzisă firmelor care deţin spaţii comerciale cu o suprafaţă de peste 2.500 de metri pătraţi şi la staţiile de benzină, începând din iunie anul viitor, potrivit unui decret al Guvernului ungar publicat în gazeta oficială Magyar Kozlony.

1205 afișări
Imaginea articolului Mallurile şi staţiile de benzină ungureşti nu vor mai vinde tutun începând din iunie 2014

Mallurile şi staţiile de benzină ungureşti nu vor mai vinde tutun începând din iunie 2014 (Imagine: Shutterstock)

Magazinele din locurile vizate pot continua să opereze până la 30 mai 2014, potrivit decretului.

Ungaria a introdus un monopol de stat asupra vânzării cu amănuntul de tutun în iulie, cu scopul de a interzice accesul copiilor la acest tip de produse.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici