McCain şi soţia sa îi transmit condoleanţe lui Barack Obama

Candidatul republican la alegerile prezidenţiale din SUA, John McCain, împreună cu soţia sa, Cindy, au transmis luni condoleanţe democratului Barack Obama şi familiei lui, după decesul bunicii sale din partea mamei.

7 afișări
Imaginea articolului McCain şi soţia sa îi transmit condoleanţe lui Barack Obama

McCain şi soţia sa îi transmit condoleanţe lui Barack Obama (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Adresăm cele mai sincere condoleanţe lui Barack Obama şi familiei sale pentru dispariţia mult iubitei lor bunici. Gândurile şi rugăciunile noastre se îndreaptă către ei, care îşi amintesc şi comemorează aminitirea cuiva care a avut o influenţă atât de profundă asupra vieţilor lor", scriu John şi Cindy McCain, într-un comunicat.

Candidatul democrat la preşedinţia SUA, Barack Obama, a anunţat, luni, cu o zi înaintea desfăşurării alegerilor, decesul bunicii sale, în vârstă de 86 de ani, care suferea de cancer.

Luna trecută Obama şi-a întrerupt campania timp de o zi şi jumătate, pentru a merge în Hawaii, la căpătâiul bunicii sale din partea mamei, care l-a crescut pe actualul candidat la preşedinţie după moartea mamei acestuia, temându-se că ea nu va supravieţui până la alegerile prezidenţiale pe care senatorul de Illinois le-ar putea câştiga, potrivit sondajelor.

"Cu mare tristeţe, anunţăm că bunica noastră, Madelyn Dunham, s-a stins după o luptă împotriva cancerului", se arată într-un comunicat semnat de Barack Obama şi sora sa, Maya Soetorno-Ng.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici