MEDIAFAX ZOOM: Putin - GALERIE FOTO

Departe de ideea de a-l prezenta pe preşedintele rus într-un mod elogios, vă propunem astăzi o galerie de fotografii realizată în mare măsură pe baza imaginilor puse la dispoziţia agenţiilor de presă de administraţia prezidenţială rusă.

969 afișări
Imaginea articolului MEDIAFAX ZOOM: Putin - GALERIE FOTO

MEDIAFAX ZOOM: Putin (Imagine: Alexey Druzhinin/Ria/Nnovosti/AFP)

GALERIA FOTO COMPLETĂ PE MEDIAFAX ZOOM

În aceste fotografii ce au un caracter pur propagandistic ne este prezentat un Putin puternic, indestructibil, dârz, ferm, mergând până la a ne fi prezentat în postura de arheolog şi explorator.

 

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici