Medvedev şi Putin, informaţi despre acţiunile desfăşurate după atentate

Preşedintele rus Dmitri Medvedev şi premierul Vladimir Putin primesc permanent informaţii de la forţele de ordine şi serviciile speciale privind operaţiunile de intervenţie în urma celor două explozii produse la metroul din Moscova.

30 afișări
Imaginea articolului Medvedev şi Putin, informaţi despre acţiunile desfăşurate după atentate

Medvedev şi Putin, informaţi despre acţiunile desfăşurate după atentate (Imagine: Mediafax Foto)

Directorul FSB, Aleksandr Bortnikov, cât şi ministrul pentru Situaţii de Urgenţă, Serghei Şoighiu, l-au informat pe preşedintele Dmitri Medvedev despre operaţiunile desfăşurate pentru sprijinirea victimelor.

Comisia de anchetă a Parchetului a anunţat că a fost demarată o anchetă pentru terorism.

"O anchetă a fost deschisă după cele două explozii de la staţiile de metrou Lubianka şi Park Kulturi pentru (...) acte teroriste", se arată într-un comunicat.

Premierul Vladimir Putin, care se află într-o vizită la Krasnoiarsk, în Siberia, "primeşte în acest moment informaţii detaliate de la forţele de ordine şi servicile sociale privind operaţiunile pentru ajutarea victimelor", a declarat purtătorul de cuvânt al Guvernului rus, Dmitri Peskov, citat de agenţiile ruse.

Procurorul general, Iuri Ceaika, l-a informat pe preşedintele Medvedev despre primele rezultate ale anchetei.

Un purtător de cuvânt al Ministerului pentru situaţii de urgenţă a afirmat că bilanţul provizoriu al celor două explozii a fost stabilit la 35 de morţi şi 33 de răniţi.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici