Medvedev: Situaţia securităţii în Caucazul rus rămâne "foarte dificilă"

Preşedintele Rusiei, Dmitri Medvedev, afirmă că situaţia în materie de securitate din Caucaz este în continuare "foarte, foarte dificilă", în pofida eforturilor pentru stabilizarea acestei regiuni din sudul Rusiei.

15 afișări
Imaginea articolului Medvedev: Situaţia securităţii în Caucazul rus rămâne "foarte dificilă"

Medvedev: Situaţia securităţii în Caucazul rus rămâne "foarte dificilă" (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Situaţia din Caucazul de Nord este în continuare foarte, foarte dificilă, deşi s-au înregistrat progrese importante pentru a ameliora această problemă", a precizat preşedintele rus, în cadrul unui discurs rostit în faţa oficialilor de rang înalt din cadrul armatei.

Aceste declaraţii intervin la mai puţin de o săptămână după asasinarea în Cecenia a militantei pentru drepturile omului Natalia Estemirova şi în situaţia în care atacuri ale rebelilor au loc aproape zilnic în republicile din Caucazul rus.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici