Membrii unei echipe de salvare şi-au riscat viaţa pentru a elibera o balenă prinsă într-o plasă

O balenă cu cocoaşă care avea în jurul capului o plasă de mari dimensiuni şi numeroase alte deşeuri a fost salvată de o echipă a NOAA. Pentru a salva mamiferul marin, participanţii la misiune şi-au riscat vieţile.

868 afișări
Imaginea articolului Membrii unei echipe de salvare şi-au riscat viaţa pentru a elibera o balenă prinsă într-o plasă

Membrii unei echipe de salvare şi-au riscat viaţa pentru a elibera o balenă prinsă într-o plasă

Echipa de salvare a depistat balena pe 14 februarie, în apropierea coastelor Hawaii. Este vorba despre o femelă care avea în jurul capului o plasă de aproximativ 152 de metri.

Balena ar fi murit dacă echipa nu decidea să intervină, anunţă Euronews. Misiunea de salvarea a fost deosebit de periculoasă deoarece oamenii au fost nevoiţi să se apropie de capul balenei pentru a tăia plasa prinsă foarte strâns.

Misiunea s-a încheiat cu bine atât pentru balenă cât şi pentru oameni.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici