Miniştrii de Interne din Franţa şi Germania vor efectua vizite în Polonia şi România

Ministrul francez de Interne, Gérald Darmanin, şi omologul său german, Nancy Faeser, vor efectua, joi şi vineri, vizite oficiale în Polonia şi România, pentru discuţii despre coordonarea afluxului de refugiaţi ucraineni, informează cotidianul Le Figaro.

600 afișări
Imaginea articolului Miniştrii de Interne din Franţa şi Germania vor efectua vizite în Polonia şi România

"Sunt vizite efectuate la solicitarea preşedintelui Emmanuel Macron", a declarat Gérald Darmanin, în cursul audierilor în Senatul Franţei.

Ministrul francez de Interne a precizat că vor fi coordonate acţiunile de gestionare a afluxului masiv de refugiaţi ucraineni şi vor fi "analizate teme în materie de securitate", pentru evitarea ca printre refugiaţi să pătrundă în spaţiul Uniunii Europene indivizi periculoşi.

"Vom analiza condiţiile de asistenţă şi cazare şi vom stabili o mai bună coordonare privind venirea ucrainenilor în Franţa. Este necesară şi o mai bună coordonare cu Germania", a subliniat Gérald Darmanin.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici