Ministrul de externe al Gabonului a murit într-o şedinţă de guvern, după un atac de cord

Ministrul de externe al Gabonului, Michael Moussa Adamo, a murit vineri în urma unui atac de cord suferit în timpul şedinţei de Guvern, a anunţat preşedintele Ali Bongo într-un comunicat citat de Reuters.

193 afișări
Imaginea articolului Ministrul de externe al Gabonului a murit într-o şedinţă de guvern, după un atac de cord

Ministrul de externe al Gabonului a murit într-o şedinţă de guvern, după un atac de cord

Surse guvernamentale au declarat că Michael Moussa Adamo se afla la o reuniune a consiliului de miniştri când a suferit atacul de cord.

El a fost transportat de urgenţă la spital şi a murit la scurt timp, în ciuda tratamentului de specialitate, a precizat un comunicat al guvernului.

„A fost un foarte mare diplomat, un adevărat om de stat. Pentru mine a fost în primul rând un prieten loial şi credincios, pe care puteam conta întotdeauna”, a declarat preşedintele Bongo pe Twitter.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
gabon,
şedinţă,
cord

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici