Misiune de salvare în Vietnam: un copil a căzut în urmă cu două zile într-un puţ adânc şi îngust

Salvatorii din Vietnam încearcă să scoată un copil dintr-un puţ îngust şi adânc. Băiatul în vârstă de 10 ani a căzut în puţul aflat pe un şantier în urmă cu două zile, potrivit BBC.

292 afișări
Imaginea articolului Misiune de salvare în Vietnam: un copil a căzut în urmă cu două zile într-un puţ adânc şi îngust

Sursa foto: Twitter

Salvatorii din Vietnam încearcă să elibereze un băiat în vârstă de 10 ani prins într-un puţ îngust. Se pare că Ly Hao Nam căuta fier vechi pe un şantier din sudul provinciei Dong Thap, în ajunul Anului Nou.

De atunci, echipele s-au luptat pentru a-l elibera. Salvatorii au pompat oxigen în puţul adânc de 35 de metri şi cu diametrul de 25 de centimetri pentru a-l ajuta să respire.

Copilul a fost auzit strigând după ajutor în urmă cu două zile, dar nu a dat niciun răspuns atunci când o cameră a fost coborâtă luni în gaură.

Echipele de urgenţă au încercat, fără succes, să ridice pilonul cu ajutorul macaralelor şi excavatoarelor.

De asemenea, salvatorii au înmuiat solul din jurul pilonului pentru a încerca să îl elibereze, dar acest lucru a făcut ca tubul să se încline şi a complicat eforturile de salvare.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici