MONITORUL APĂRĂRII | Donald Trump ar putea accepta o întrevedere cu Hassan Rouhani în anumite condiţii / Reacţia preşedintelui Iranului

Preşedintele SUA, Donald Trump, a declarat, luni, că este pregătit să aibă o întrevedere cu omologul său din Iran, Hassan Rouhani, în anumite condiţii, informează site-ul cotidianului Le Figaro.

1197 afișări
Imaginea articolului MONITORUL APĂRĂRII | Donald Trump ar putea accepta o întrevedere cu Hassan Rouhani în anumite condiţii / Reacţia preşedintelui Iranului

Donald Trump ar putea accepta o întrevedere cu Hassan Rohani în anumite condiţii

"Sunt pregătit pentru o întrevedere când vor fi întrunite circumstanţele", a declarat Donald Trump la finalul summitului G7, desfăşurat în Franţa.

Donald Trump a criticat încă o dată "acordul foarte prost" semnat de marile puteri, inclusiv de SUA, cu Iranul în anul 2015.

Liderul de la Casa Albă a precizat că Grupul G7 elaborează un acord pe termen lung care să garanteze că Iranul nu se dotează nici cu arme nucleare, nici cu rachete balistice.

"Dar, deocamdată, Iranul trebuie să respecte regulile jocului, să fie atent la ce face, altfel va trebui să utilizăm forţa foarte violentă", a avertizat Trump.

CITEŞTE CONTINUAREA ARTICOLULUI ÎN MONITORUL APĂRĂRII ŞI SECURITĂŢII

Taguri:
sua,
iran,

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici