Muzica face o pauză pentru a transmite mesajul protestelor americane

  • Muzicienii din toată lumea se solidarizează cu protestele din Statele Unite
  • Reprezentanţii industriei muzicale şi artiştii au declarat ”marţea stingerii”
  • #TuesdayBlackout şi #TheShowMustBePaused sunt etichetele solidarizării artistice
  • Industria muzicală ia o pauză pe 2 iunie pentru a promova ”justiţia egală”
4295 afișări
Imaginea articolului Muzica face o pauză pentru a transmite mesajul protestelor americane

Muzica face o pauză pentru a transmite mesajul protestelor americane

Muzicienii din toată lumea se solidarizează cu protestele declanşate în Statele Unite după moartea lui George Floyd în momentul în care a fost reţinut de poliţişti. 

Industria muzicală ia o pauză pe 2 iunie pentru a promova ”justiţia egală, egalitatea rasială şi schimbarea”. Reprezentanţii industriei muzicale şi artiştii au declarat ”marţea stingerii”. #TuesdayBlackout şi #TheShowMustBePaused sunt etichetele solidarizării artistice.

Şi artiştii români şi-au arătat susţinerea pentru mişcarea internaţională, Casa de discuri Universal Music Romania şi Festivalul Awake ca şi Lora şi Alexandra Stan, fiind printre cei care au afişat simbolul solidarizării cu cei care reclamă violenţele poliţiei şi discriminarea rasială.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici