NASA lansează propria sa platformă de streaming. Vei putea vedea în direct misiunile spaţiale pe Lună şi Marte

  • NASA îşi va lansa propria platformă de streaming.
  • Platforma va fi disponibilă pe iOS şi Android în acest an.
  • Vor fi transmise viitoarele misiuni pe Lună şi Marte.
1326 afișări
Imaginea articolului NASA lansează propria sa platformă de streaming. Vei putea vedea în direct misiunile spaţiale pe Lună şi Marte

Credeai că sunt deja prea multe platforme de streaming după Netflix, Hulu, Disney+, HBO Max Sky Showtime, Amazon Prime şi Apple TV+?  NASA lansează propria sa platformă de streaming  unde va transmite misiunile spaţiale.

,,Vă prezentăm noul serviciu de streaming al NASA, NASA+, care se lansează în curând. Mai mult spaţiu. Mai multe rachete. Mai multă ştiinţă. Mai multe misiuni. Mai mult NASA. Toate într-un singur loc. Nu este nevoie de abonament plătit.

NASA+ nu are reclame, nu costă şi este potrivit pentru familii, pentru oamenii de toate vârstele.  

NASA+ va fi disponibil pe majoritatea platformelor majore prin intermediul aplicaţiei NASA pe dispozitivele mobile şi tablete iOS şi Android; streaming media playere, cum ar fi, Roku, Apple TV şi Fire TV; şi pe web pe desktop şi dispozitive mobile.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici