Neapole: Incendiu de proporţii izbucnit într-o tabără ocupată de romi

Un incendiu de proporţii a izbucnit sâmbătă dimineaţă, în jurul orelor 4.00 (5.00 ora României), într-o tabără ocupată abuziv de cetăţeni de etnie romă, în localitatea Casoria (provincia Neapole, sud), relatează agenţia ANSA în pagina electronică.

1 afișare
Imaginea articolului Neapole: Incendiu de proporţii izbucnit într-o tabără ocupată de romi

Neapole: Incendiu de proporţii izbucnit într-o tabără ocupată de romi

Potrivit poliţiei italiene, nu există victime în rândul locuitorilor taberei de romi.

Serviciile de pompieri, care au reuşit cu greu să stingă incendiul, în cursul dimineţii de sâmbătă, au anunţat că acesta ar fi putut izbucni într-una dintre rulotele din tabără.

Autorităţile au demarat o anchetă pentru stabilirea cauzelor incendiului.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici