Aeronavele Eurofighter Typhoon, cu piloţi ai Forţelor Aeriene Regale Britanice, deasupra Constanţei

Urmărește
4206 afișări
Imaginea articolului Aeronavele Eurofighter Typhoon, cu piloţi ai Forţelor Aeriene Regale Britanice, deasupra Constanţei

Aeronavele Eurofighter Typhoon, cu piloţi ai Forţelor Aeriene Regale Britanice, deasupra Constanţei

Primăria Constanţa anunţă că avioane Eurofighter Typhoon, conduse de piloţi ai detaşamentului 140 Expeditionary Air Wing şi Escadronului IX (B) din cadrul Forţelor Aeriene Regale ale Marii Britanii, vor survola zona aeriană din proximitatea Falezei Cazinoului din Constanţa, marţi, în 21 mai 2024, de la ora 18:45.

„Acesta este cadoul pe care detaşamentul britanic îl face constănţenilor cu ocazia Zilei Constanţei. Piloţii vor marca această ocazie atât de specială pentru noi toţi printr-un zbor dedicat locuitorilor din Constanţa. Astfel, dacă vă veţi afla pe Faleza Cazinoului, veţi avea ocazia unică de a admira spectaculoasele aeronave britanice”, a transmis, vineri, Primăria Constanţa.

Militarii detaşamentului 140 EAW execută misiuni de Poliţie Aeriană Întărită, în perioada aprilie – august 2024, alături de reprezentanţi ai Forţelor Aeriene Române, în cadrul rotaţiilor NATO de la Baza Militară Mihail Kogălniceanu.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici