Noapte tragică într-un oraş din SUA. Cel puţin 8 oameni au murit iar 23 au fost răniţi într-o busculadă la Astroworld VIDEO

  • Cel puţin opt persoane au fost ucise şi mai multe au fost rănite în urma unei busculade la deschiderea festivalului de muzică Astroworld.
  • Fanii s-au năpustit spre scenă în timpul deschiderii festivalului din Houston, au anunţat autorităţile.
964 afișări
Imaginea articolului Noapte tragică într-un oraş din SUA. Cel puţin 8 oameni au murit iar 23 au fost răniţi într-o busculadă la Astroworld VIDEO

FOTO gdh international/Twitter

Şeful pompierilor din Houston, Samuel Peña, a confirmat cifrele privind numărul victimelor la o conferinţă de presă organizată sâmbătă dimineaţa devreme, scrie Reuters.

Peña a declarat că, vineri, în jurul orei 21.00, mulţimea care se adunase pentru un spectacol al rapperului Travis Scott a început să se împingă spre partea din faţă a scenei, provocând panică. Oamenii au căzut inconştienţi, iar haosul a escaladat până la ora 21.38, când a fost declanşat un „incident cu victime în masă", a spus el.

Pompierii au dus la spital peste 23 de persoane, 11 dintre ele fiind în stop cardiac.

Nu este, deocamdată, clar ce a provocat incidentul.

„Cred că este foarte important ca niciunul dintre noi să nu speculeze. Nimeni nu are toate răspunsurile încă", a declarat şeful poliţiei din Houston, Troy Finner.

The Houston Chronicle a declarat că Scott s-a oprit de mai multe ori în timpul spectacolului de 75 de minute când a observat busculada şi a cerut paznicilor să se asigure că spectatorii sunt bine.

50.000 de persoane au mers la festivalul care urma să ţină două zile, însă cea de-a doua zi a festivalului a fost anulată.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici