Noi confruntări între tineri şi poliţie la Londra - FOTO

Noi violenţe au izbucnit pe străzile Londrei, luni, pentru a treia zi consecutiv, în Hackney (nord) având loc confruntări între tineri şi poliţie, relatează Sky News Online.

543 afișări
Imaginea articolului Noi confruntări între tineri şi poliţie la Londra - FOTO

Noi confruntări între tineri şi poliţie la Londra (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Patrule de poliţie sunt mobilizate în toată capitala britanică, în încercarea de a preveni noi violenţe, după două nopţi de jafuri şi tulburări, în mai multe zone ale Londrei. Numeroşi ofiţeri s-au oferit voluntari, peste program, a anunţat Poliţia Metropolitană.

Violenţele au început sâmbătă noaptea, în Tottenham, unde poliţiştii au fost atacaţi, iar două maşini de poliţie au fost incendiate. Aceste tulburările au fost declanşate după ce poliţia l-a împuşcat, miercuri, pe Mark Duggan, şi au avut loc în urma unui protest paşnic faţă de moartea lui Duggan.

Protestele violente s-au extins, în cea de a doua noapte, şi în alte părţi ale capitalei britanice, ca Enfield, lângă Tottenham, şi Brixton, în sudul Londrei.

Cel puţin 160 de persoane au fost arestate de la începutul violenţelor, la Tottenham, peste 100 de persoane fiind arestate în noaptea de duminică spre luni şi luni dimineaţa.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici