Noul primar de Chicago, nepotul unui emigrant român

Noul primar al oraşului Chicago, Rahm Emanuel (51 de ani), este nepotul unui emigrant care a ajuns în Statele Unite ale Americii din România.

120 afișări
Imaginea articolului Noul primar de Chicago, nepotul unui emigrant român

Noul primar de Chicago, nepotul unui emigrant român (Imagine: www.jurnalul.ro)

"Pentru mine, Rahm Emanuel, nepotul lui Herman Smulivitz, care a venit în acest oraş în 1917, de la graniţa ruso-română, pe când avea 13 ani, pentru a scăpa de pogromuri, şi fiul lui Benjamin Emanuel, care a venit aici în 1959 din Israel pentru a începe o carieră medicală, este o mare realizare personală", a declarat Rahm Emanuel la aflarea rezultatelor.

Citeşte mai multe despre noul primar de Chicago pe www.jurnalul.ro

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici