Numele Dragan Dabici, preluat de Karadzici, aparţine unei persoane în viaţă

Ministerul sârb de Interne a anunţat că numele Dragan Dabici, preluat de Radovan Karadzici, aparţine unei persoane în viaţă.

36 afișări
Imaginea articolului Numele Dragan Dabici, preluat de Karadzici, aparţine unei persoane în viaţă

Numele Dragan Dabici, preluat de Karadzici, aparţine unei persoane în viaţă (Imagine: Mediafax Foto)

"Acest bărbat există, este în viaţă, ceea ce înseamnă că au fost folosite documente false", potrivit ministerului.

Există în continuare numeroase întrebări privind identitatea pe care fostul lider al sârbilor bosniaci a folosit-o în timp ce se ascundea de autorităţi, relatează postul B92, în pagina electronică.

Potrivit unor informaţii, Dragan Dabici ar fi murit la Sarajevo, în 1993. Dragan Dabici din Sarajevo a fost ucis de un lunetist din rândul forţelor sârbe comandate de Karadzici.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici