O bancă din Ucraina vrea să cumpere drone cu rază lungă de acţiune

First Ukrainian International Bank (FUIB) strânge fonduri pentru achiziţionarea a 33 de drone cu rază lungă de acţiune, care pot fi controlate de la o distanţă de până la 800 de kilometri, potrivit Sky News.

2839 afișări
Imaginea articolului O bancă din Ucraina vrea să cumpere drone cu rază lungă de acţiune

O bancă din Ucraina vrea să cumpere drone cu rază lungă de acţiune

Dacă vor fi achiziţionate, dronele vor fi predate Serviciului de Securitate din Ucraina (SBU).

FUIB încearcă să strângă fonduri prin intermediul donaţiilor pentru dronele care costă aproximativ 1,3 milioane de lire sterline.

Banca a donat aproximativ jumătate din această sumă şi face apel la „ucrainenii obişnuiţi" pentru a strânge restul de bani.

„Făcând o donaţie, puteţi să trimiteţi salutările dvs. inamicului. Acestea vor fi transferate către dronele care vor zbura spre ocupanţi", se arată într-un comunicat al SBU.

Campania apare în condiţiile în care atacurile cu drone ucrainene asupra Rusiei şi a teritoriilor ocupate se înmulţesc.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici