O ciocolatieră nord-irlandeză i-a dăruit regelui Charles al III-lea şase trufe cu arome diferite

  • O ciocolatieră nord-irlandeză i-a făcut cadou regelui Charles al III-lea o cutie cu şase trufe cu arome diferite.
  • Cadoul a fost înmânat în momentul în care Charles a ajuns la Belfast.
  • „Mă simt atât de onorată să am un rol în această zi istorică”, a spus femeia, potrivit Reuters.
281 afișări
Imaginea articolului O ciocolatieră nord-irlandeză i-a dăruit regelui Charles al III-lea şase trufe cu arome diferite

FOTO Twitter

Regele Charles al III-lea a primit marţi, la sosirea sa în Irlanda de Nord, o cutie cu şase trufe cu arome diferite. Cadoul a fost făcut de Geri Martin, o ciocolatieră locală, care s-a declarat „atât de onorată".

Charles a sosit în Irlanda de Nord la începutul zilei de marţi, conducând ceremoniile dedicate reginei Elisabeta în cele patru naţiuni ale Regatului Unit, după ce aceasta a murit săptămâna trecută în Scoţia.

Martin, care a făcut 50.000 de produse de ciocolată pentru Jubileul Reginei din iunie şi a făcut câteva pentru Prinţul William şi soţia sa Kate, a spus că a ales cele mai populare produse, inclusiv una cu caramel care conţine sare de mare locală Mussenden, recoltată chiar lângă Castlerock, un sat de la malul mării din Irlanda de Nord.

„Ei primesc o mostră din ceea ce aleg oamenii din Irlanda de Nord. Doamne, mă simt atât de onorată. Este cu adevărat minunat să am un mic rol în această zi istorică în Irlanda de Nord", a declarat Martin, proprietara The Chocolate Manor din Castlerock.

Bomboanele de ciocolată i-au fost oferite lui Charles într-o cutie mică în timp ce regele cobora din avionul său pe aeroportul din Belfast.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici