O companie aeriană anulează 80 de zboruri. De ce a luat această decizie

  • Compania de transport low-cost EasyJet a anulat duminică 80 de zboruri
  • Decizia a fost luată din cauza mediului de operare dificil pentru avioane
  • Compania aeriană a declarat că lucrează îndeaproape cu clienţii pentru a-i ajuta să îşi rerezerve alte zboruri sau să găsească hoteluri, după caz
6616 afișări
Imaginea articolului O companie aeriană anulează 80 de zboruri. De ce a luat această decizie

Sursa foto: Profimedia

Compania aeriană EasyJet a anulat 80 de zboruri din cauza condiţiilor de zbor nefavorabile. Compania de transport low-cost lucrează acum îndeaproape cu clienţii pentru a-i ajuta să îşi rerezerve alte zboruri sau să găsească hoteluri, după caz.

Site-ul de monitorizare a zborurilor FlightAware a precizat că EasyJet a anulat 98, sau 5%, din zborurile sale în ultimul an. De asemenea, a arătat că 822 sau 45% din zborurile sale au fost întârziate.

La începutul lunii mai, Easyjet a anulat peste 200 de zboruri din cauza întârzierilor la aeroport şi a altor restricţii care au afectat călătoriile în timpul vacanţelor şcolare.

„Clienţilor li se oferă opţiuni de rerezervare sau de a primi o rambursare, precum şi cazare la hotel şi mese, acolo unde este necesar”, a declarat compania într-un comunicat.

Eliminarea restricţiilor COVID a dus la revenirea călătoriilor, multe aeroporturi britanice confruntându-se cu lipsă de personal, în timp ce EasyJet întâmpină probleme tehnice la nivel IT, printre altele.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici