O femeie a deschis focul într-o instituţie de învăţământ americană

O femeie a deschis focul vineri, într-un institut tehnic din Baton Rouge, în statul american Louisiana, provocând moartea a două persoane, apoi s-a sinucis, a anunţat poliţia locală.

1 afișare
Imaginea articolului O femeie a deschis focul într-o instituţie de învăţământ americană

Sursa: /www.geocities.com

Tânăra era studenta şi, după comiterea atacului, s-a sinucis.

În momentul sosirii poliţiei în campus, "un ofiţer a descoperit cadavrele a trei persoane într-o clasă. Unul dintre ele era cel al persoanei care deschisese focul şi se pare că a ea a împuşcat alte două tinere în clasă", a explicat pentru CNN sergentul Don Kelly, din cadrul poliţiei din Baton Rouge.

Studenta, care se afla în posesia unei arme, "le-a ucis pe cele două tinere înainte de a se împuşca", a adăugat el.

Anterior, posturile americane de televiziune anunţaseră că incidentul s-a soldat cu mai mulţi răniţi.

Este al treilea incident cu arme de foc în ultimele 24 de ore în Statele Unite şi al doilea într-o şcoală.

Joi, o profesoară a fost grav rănită după ce soţul său a deschis focul asupra sa, într-o şcoală primară din Portsmouth, statul Ohio (nord), apoi s-a sinucis.

Joi seara cinci persoane, doi poliţişti şi trei funcţionari municipali au fost ucişi de un bărbat care a intrat şi a deschis focul în timpul unei şedinţe a consiliului municipal din Kirkwood, o suburbie a oraşului Saint Louis (Missouri, centru). Ulterior bărbatul a tras asupra forţelor de ordine.

În SUA, unde a purta armă este un drept constituţional, incidentele de acest gen sunt frecvente, în schimb, cazurile în care autorii sunt femei sunt relativ rare.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici