O femeie care s-a întors din vacanţă şi-a găsit casa complet demolată. Firma de demolări a recunoscut că a greşit adresa

O femeie care se afla în vacanţă a rămas pe drumuri după ce, în lipsa ei, o companie i-a demolat din greşeală casa pe care o deţinea în sud-vestul oraşului Atlanta.

1022 afișări
Imaginea articolului O femeie care s-a întors din vacanţă şi-a găsit casa complet demolată. Firma de demolări a recunoscut că a greşit adresa

Sursa foto: X/Twitter

Susan Hodgson a declarat într-un interviu acordat sâmbătă agenţiei Associated Press că a găsit o grămadă de moloz în locul a ceea ce fusese proprietatea familiei sale de mult timp când s-a întors din vacanţă luna trecută.
 
"Sunt furioasă", a spus Hodgson. "Mă tot gândesc: "Este cumva o glumă sau ceva de genul ăsta? Sunt pur şi simplu în stare de şoc".
 
Ea a spus că o vecină a sunat-o în timp ce era plecată şi a întrebat-o dacă cineva a fost angajat să-i demoleze casa.
 
"Am spus 'nu', iar ea a spus: 'Ei bine, este cineva aici care tocmai a demolat toată casa'", şi-a amintit Hodgson.
 
Când vecina i-a confruntat, a spus Hodgson, muncitorii au devenit recalcitranţi.
 
"I-au spus să tacă din gură şi să-şi vadă de treaba ei", a spus Hodgson.
 
Ea şi-a trimis o rudă să vadă ce se întâmplă şi care a cerut să vadă un permis. Când un responsabil de pe şantier a verificat permisul, Hodgson a spus că acesta a recunoscut că se afla la adresa greşită, relatează The Guardian.
 
"A fost închisă cu scânduri de aproximativ 15 ani, iar noi o ţinem acoperită, cu iarba tăiată, iar curtea este curată", a spus ea. "Taxele sunt plătite şi totul este în regulă cu ea".
 
Hodgson a declarat că a depus o plângere la poliţie şi că a vorbit cu avocaţii, dar că până acum nu i s-a plătit nicio despăgubire.
 
"Suntem încă în acest proces de a ne da seama ce avem de făcut", a spus ea. "Continuăm să facem presiuni în diferite direcţii pentru a vedea dacă se va întâmpla ceva".
 
Până în prezent, aceasta a declarat că firma responsabilă, You Call It We Haul It, cu sediul în Atlanta, nu a contactat-o încă.
 
"Cum pot nişte oameni să vină şi să dărâme proprietatea cuiva şi apoi să plece pur şi simplu cu maşina?". a spus Hodgson. "Cum pot crede că este în regulă? Mi-aş dori să vină să repare problema pe care au provocat-o".
 
"Este greu de crezut că cineva crede că are dreptul să vină şi să distrugă ceva şi să plece de acolo fără să se întoarcă şi să spună: 'Îmi pare rău'. Ce trebuie să fac ca să repar asta? A fost un accident. Nu mi-au dat nimic".
 
Într-o declaraţie pentru WAGA-TV, compania a declarat că investighează şi lucrează pentru a rezolva accidentul.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici