O femeie pilot din cadrul unei companii australiene, suspendată din cursă din cauza beţiei

O femeie pilot din cadrul companiei australiene Qantas care se pregătea să decoleze cu un avion de tip Boeing 767 în timp ce se afla, în mod evident, sub influenţa consumului de alcool, a fost suspendată, au anunţat luni presa şi surse oficiale.

226 afișări
Imaginea articolului O femeie pilot din cadrul unei companii australiene, suspendată din cursă din cauza beţiei

O femeie pilot din cadrul companiei australiene Qantas, suspendată din cursă din cauza beţiei (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Femeia pilot era comandantul unui avion de tip B767-300 cu destinaţia Brisbane (est), în momentul în care a fost debarcată de către autorităţile aeroportului din Sydney, alertate de către personalul de la bord, potrivit Sydney Morning Herald. Incidentul s-a produs săptămâna trecută.

"Un comandant de bord (din cadrul comapniei) Qantas a fost suspendat din motive administrative", a anunţat un purtător de cuvânt al companiei. "Incidentul face obiectul unei anchete, deci ar fi inoportun să îl comentăm", a adăugat el.

Surse din cadrul companiei aeriene Qantas au confirmat, totuşi, în mod neoficial, informaţiile publicate de presa australiană.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici