O filipineză, arestată în urma atacului de la Bruxelles. Un diplomat figurează printre victime

O femeie din Filipine a fost plasată în arest preventiv în urma atacului comis luni la periferia oraşului belgian Bruxelles şi soldat cu rănirea a trei persoane, inclusiv a unui diplomat din Bahrain, relatează postul belgian RTL.

3037 afișări
Imaginea articolului O filipineză, arestată în urma atacului de la Bruxelles. Un diplomat figurează printre victime

O filipineză, arestată în urma atacului de la Bruxelles. Un diplomat figurează printre victime

"Presupusa autoare a atacului este o femeie în vârstă de 52 de ani din Filipine", a declarat Xavier Dellicour, un purtător de cuvânt al Poliţiei belgiene.

Suspecta este acuzată de tentative de crime, dar nu a fost încă interogată deoarece este rănită după ce a fost împuşcată de poliţie.

"Nu excludem niciun motiv al atacului, dar ipoteza unui act terorist este cea mai puţin plauzibilă", a precizat Xavier Dellicour.

Principala ipoteză luată în calcul de anchetatori este cea a unei dispute între pasagerii unui autobuz.

O femeie a rănit prin înjunghiere alte trei persoane, luni după-amiază, într-o staţie de autobuz situată la periferia oraşului belgian Bruxelles. Atacul a avut loc într-o staţie de autobuz situată în Uccle, la periferia Bruxellesului. Autoarea atacului a fost imobilizată de un agent de poliţie. Printre persoanele rănite se numără un diplomat din Bahrain.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici