O italiancă susţine că a fost violată de doi români

O italiancă a fost acostată şi violată miercuri seara de doi bărbaţi încă neidentificaţi într-un cartier de la periferia Romei, victima afirmând că autorii agresiunii sunt doi români, relatează Corriere della Sera în ediţia electronică.

24 afișări
Imaginea articolului O italiancă susţine că a fost violată de doi români

O italiancă susţine că a fost violată de doi imigranţi români (Imagine: www.corriere.it)

Agresiunea a avut loc în cartierul Primavalle, situat la periferia vestică a oraşului Roma.

Victima, o femeie de 41 de ani, a fost acostată de doi necunoscuţi la capătul liniei de autobuze 916, chiar în apropierea unei tabere de nomazi, majoritatea români.

"Stătea într-un colţ, cu hainele ridicate şi având sânge pe frunte. Plângea. Mi-a spus să nu mă apropii, apoi a spus că a fost violată de doi români care tocmai fugiseră", a declarat o femeie care i-a acordat primul-ajutor victimei.

Incidentul aminteşte de episodul Giovanna Reggiani, o femeie de 47 de ani agresată şi ucisă în octombrie 2007, la periferia nordică a Romei, de românul Romulus Mailat, condamnat la 29 de ani de închisoare.

Citeşte şi

Procurorii italieni cer, în apel, închisoarea pe viaţă pentru Romulus Mailat

Nicolae Romulus Mailat, condamnat la 29 de ani de detenţie

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici