O maşină a intrat în poarta Ambasadei Rusiei la Chişinău

O maşină a intrat, miercuri dimineaţa, în poarta Ambasadei Rusiei la Chişinău, anunţă Poliţia Republicii Moldova. Şoferul a plecat de la faţa locului şi a mai accidentat două maşini până când a fost oprit de poliţişti.

967 afișări
Imaginea articolului O maşină a intrat în poarta Ambasadei Rusiei la Chişinău

Potrivit Poliţiei Republicii Moldova, incidentul a avut loc miercuri dimineaţa în jurul orei 6.00.

Poliţiştii au stabilit că un bărbat, aflat la volanul unei maşini, a intrat în poarta Ambasadei Federaţiei Ruse la Chişinău, după care a părăsit locul accidentului.

„Mijlocul de transport a fost localizat imediat pe traseul de deplasare spre Străşeni, dar la toate cerinţele poliţiştilor de a se opri, şoferul şi-a continuat deplasarea, accidentând pe traseu încă două maşini (fără victime). Acesta a fost totuşi oprit forţat de angajaţii poliţiei, în raionul Străşeni, unde sunt efectuate la moment toate acţiunile procesuale ce se impun”, au transmis poliţiştii.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici