O navă s-a scufundat în urma unei furtuni în largul Hong Kong-ului. Zeci de membri ai echipajului sunt în pericol

O navă care opera în Marea Chinei de Sud s-a scufundat în urma unei furtuni, fiind posibilă pierderea a peste 20 de membri ai echipajului, au anunţat sâmbătă serviciile de salvare din Hong Kong.

2519 afișări
Imaginea articolului O navă s-a scufundat în urma unei furtuni în largul Hong Kong-ului. Zeci de membri ai echipajului sunt în pericol

Autorităţile au trimis avioane şi elicoptere pentru a ajuta la salvare, cel puţin trei persoane din echipajul de 30 de membri fiind salvate, notează AP.

Accidentul a avut loc la aproximativ 300 de kilometri la sud de Hong Kong.

Nava a fost lovită de furtuna tropicală severă Chaba, care avea vânturi maxime de 110 kilometri pe oră. Serviciul de zbor nu a precizat numele sau originea navei.

Furtuna a ajuns pe uscat în partea de vest a provinciei de coastă Guangdong în cursul zilei de sâmbătă.

Serviciul din Hong Kong a trimis două avioane cu aripă fixă şi patru elicoptere pentru efortul de salvare.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici