O nouă dramă în familia Kennedy: Fosta soţie a lui Robert Kennedy, Mary, a fost găsită moartă

Mary Kennedy, cea de-a doua soţie a lui Robert Kennedy Jr., a fost găsită moartă la vârsta de 52 de ani, în reşedinţa ei din localitatea Bedford din statul New York, potrivit publicaţiei locale Journal News.

1272 afișări
Imaginea articolului O nouă dramă în familia Kennedy: Fosta soţie a lui Robert Kennedy, Mary, a fost găsită moartă

Mary şi Robert Kennedy (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Decesul ei a fost confirmat de familie într-un comunicat, ce a fost publicat şi de postul de televiziune ABC.

Potrivit publicaţiei Journal News, care nu şi-a precizat sursa, soţia lui Robert Kennedy Jr., de care acesta se despărţise în urmă cu doi ani, s-ar fi spânzurat.

Poliţia din Bedford a confirmat la rândul ei că o persoană a fost descoperită decedată în oraş, la adresa lui Mary Kennedy, însă a refuzat să ofere informaţii despre identitatea acelei persoane.

"O anchetă este în desfăşurare", se afirmă în comunicatul poliţiei.

Robert Kennedy Jr., în vârstă de 58 de ani, este fiul lui Ethel şi Robert Kennedy - asasinat la Los Angeles în 1968 - şi nepotul fostului preşedinte american John F. Kennedy, asasinat la rândul lui în 1963.

Mary şi Robert Kennedy Jr. au depus actele de divorţ în 2010, după o căsnicie care a durat 16 ani. Ei au avut împreună patru copii.

La câteva zile după solicitarea divorţului, potrivit Journal News, Mary Kennedy a fost arestată pentru conducerea automobilului în stare de ebrietate.

Robert Kennedy Jr. este prezentator de emisiuni radiofonice şi un reputat avocat specializat în chestiuni de ecologie şi mediu.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici