O nouă statistică dezamăgitoare: Infractorii români, pe locul doi în clasamentul deţinuţilor între 10 şi 18 ani din Marea Britanie

O treime dintre tinerii infractori deţinuţi în Marea Britanie, cu vârste cuprinse între 10 şi 18 ani, sunt străini, românii situându-se pe locul al doilea în acest clasament, după somalezi, relatează The Sun, în ediţia electronică.

580 afișări
Imaginea articolului O nouă statistică dezamăgitoare: Infractorii români, pe locul doi în clasamentul deţinuţilor între 10 şi 18 ani din Marea Britanie

O nouă statistică dezamăgitoare: Infractorii români, pe locul doi în clasamentul deţinuţilor între 10 şi 18 ani din Marea Britanie (Imagine: Cristi Cimpoes/Mediafax Foto)

Dintre cei 2.000 de tineri infractori din Marea Britanie, 632 nu s-au născut aici, Somalia fiind ţara natală pentru 63 dintre ei. Aceasta este urmată de România (48 de tineri infractori), Jamaica (41), Afganistan (26), Nigeria (24), Algeria (21), Lituania (21), Congo (18), Irlanda (17) şi Portugalia (13).

Centrul de reflecţie MigrationWatch a declarat că aceste cifre, înregistrate în perioada ianuarie 2010 - aprilie 2011, sunt "şocante".

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici